På hästryggen igen

Det har varit skralt med ridandet sedan Islandsresan. Och innan dess lika illa i ett bra tag. Det har varit varmt och jag har ett skadat knä. Men i förra veckan tog jag mig i kragen och tog en runda på Skálda. Tog med Audna som handhäst för att hon skulle få både motion och miljöträning. Dessutom tycker mamma Skálda att det är mycket roligare med sällskap på rundan. Det är lite vardagsedge att rida med Audna som handhäst men det gick rätt bra. Åtminstone första halvan när det var bra fart på henne. Andra halvan när det börjar bära av hemåt är hon inte riktigt lika sugen och släpar benen bakom sig. Skálda är duktig som hjälper mig att dra Audna hem igen.

Hästarna var mycket nöjda med många goda fikapauser på gott nytt grönt gräs.

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.