Löpning #35/2018

#35/2018 3,5 km. Totalt avverkad distans 14 km varav 3,5 löpning. Varmt och hemskt löparväder men härligt promenadväder.

Tog med den yngste på en promenad för att hämta hem Birkir från sommarbetet. Det är 3,5 km dit. Sedan gick vi hem med en häst som trodde att han var en nyfångad hispig vildhäst allra minst. Det blev en betydligt rappare promenad hem med den stirriga hästen än vad det var på ditvägen.

Skálda och Audna berättade att de också ville komma hem så när Birkir var installerad hemma i hagen och den ygnste fått mat så sprang jag tillbaka de där 3,5 km. För en sista hästpromenad hem igen. Det var lättare att gå hem med två hästar än vad det var att gå hem med Birkir. De drog visserligen åt olika håll för att käka gräs närhelst de kom åt men de är betydligt mer lyhörda. Framför allt Skálda som är en väldigt trevlig häst att ha att göra med.

Hundarna tyckte att det var värsta sveket att jag svidade om till springkläder och sprang iväg utan att de fick komma ut och springa…

This entry was posted in Hundar, Islandshästar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.