Löpning #2/2018

#2/2018 4,7 km. Inte lika fantastiskt väder idag som solen igår. Kallt och regn. Hade inte alls planerat någon löpning idag men rätt som det var så stod jag där i hallen med löparkläderna på. Lille M ville följa med. Hade egentligen behövt en runda för mig själv. Vardagen med barn med NPF-problematik kan vara påfrestande. Vissa dagar värre än andra. Men när han sitter i löparvagnen så är han både tyst och stilla så det blir nästan som en stund för mig själv. Det är en extra utmaning att dra med den där vagnen men jag kämpade på. Mer på de geggiga gruspartierna än på asfalten. Sprang hela rundan förutom när det blev stopp i geggan och uppför värsta uppförsbacken. Det var bra gjort! Fille klarade sig från krockar med vagnen. Det var bra gjort av honom! Är inte riktigt lika lätt att parera vattenpölar när jag kommer dragandes på den där vagnen och sitter fast i draglinan till jycken. Dyngsura fötter och skor som klafsade halva rundan.

Är lite sugen på det där med runstreak. Att springa kort och varje dag. MEN eftersom jag har en tendens att driva mig på tok för hårt så lägger jag ribban som så att det duger fint att jag kommer ut så mycket jag orkar och har lust.

IMG_9512[1] IMG_9509[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.