Känner mig så där lite äckligt redig när jag gör sånt där som surkål t.ex. Så nu känner jag mig just lite så där äckligt redig… en sats surkål står nämligen på syrning. Om 5-7 dagar är det dags att smaka av resultatet.
-
Recent Posts
Recent Comments
- Träna passivitet är svårt för aktiva schäfrar | Haargaard on Specialsök med störning
- Sicket slit, altanen såpskurad och klar | Haargaard on Årets såpskurning av altanen påbörjad
- Andra bärgningen på en månad, tredje verkstadsbesöket | Haargaard on Ny plåtis Karmann Dexter 570 AW 4×4
- En av anledningarna till såpskurandet av altanen | Haargaard on Årets såpskurning av altanen påbörjad
- Plåtisen bärgad till verkstan | Haargaard on Ny plåtis Karmann Dexter 570 AW 4×4
Arkiv
Kategorier
Meta
Kommentarer
No Trackbacks.