Enkelt glutenfritt keso och havregrynsbröd

Testade att baka ett enkelt glutenfritt keso- och havregrynsbröd.

Ingredienser:

10 dl glutenfria havregryn

2 tsk bakpulver

1/2 tsk salt

500 g keso

8 ägg

Instruktion:

Sätt ugnen på 200 grader, jag körde varmluft.

Blanda ihop de torra ingredienserna.

Blanda ner keso och äggen.

Sprid ut på en plåt med bakplåtspapper.

Skåra i lämplig storlek.

Grädda i mitten av ugnen ca 20-25 minuter.

Jag fryser in och tar fram brödbitar allt eftersom. De håller inte så många dagar framme, kanske tre.

This entry was posted in Bröd, Glutenfritt and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.