Efter den minst sagt röriga eftermiddagen och ett löppass kom jag ihåg att jag hade köpt lecakulor att fylla upp hålet i golvet i pannrummet med. Fyra säckar à 60 l köpte jag. Det räckte inte långt. Får bli en vända och köpa mer imorgon…
Till middag blev det glutenfria amerikanska pannkakor. Inte reste de på sig och blev så där fluffiga men de var ok att äta. De var dessutom extremt lätta att steka. Det blev några kvar att ha till frukost imorgon.Det blir så väldigt mycket olika ingredienser när det ska lagas glutenfritt baserat på mjöl.
Recept
Blanda de torra ingredienserna:
3 dl rismjöl
2 dl potatismjöl
2 msk rörsocker
1 msk psylliumfröskal
1 msk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
lite salt
Rör i 2 ägg och 4 dl mjölk
Smält 3 msk smör och rör i smeten. Jag hade nog mer än 3 msk…
Stek och ät!
Kommentarer
No Trackbacks.