Lecakulor och glutenfria amerikanska pannkakor

Efter den minst sagt röriga eftermiddagen och ett löppass kom jag ihåg att jag hade köpt lecakulor att fylla upp hålet i golvet i pannrummet med. Fyra säckar à 60 l köpte jag. Det räckte inte långt. Får bli en vända och köpa mer imorgon…

IMG_5823[1] IMG_5824[1]

Till middag blev det glutenfria amerikanska pannkakor. Inte reste de på sig och blev så där fluffiga men de var ok att äta. De var dessutom extremt lätta att steka. Det blev några kvar att ha till frukost imorgon.Det blir så väldigt mycket olika ingredienser när det ska lagas glutenfritt baserat på mjöl.

IMG_5825[1] IMG_5834[1]

Recept

Blanda de torra ingredienserna:

3 dl rismjöl

2 dl potatismjöl

2 msk rörsocker

1 msk psylliumfröskal

1 msk vaniljsocker

2 tsk bakpulver

lite salt

Rör i 2 ägg och 4 dl mjölk

Smält 3 msk smör och rör i smeten. Jag hade nog mer än 3 msk…

Stek och ät!

This entry was posted in Glutenfritt, Renovering and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.