Varm morgonlöpning

Efter löprundan som var i varmaste laget tidig förmiddag i förrgår, var vi i morse ute och sprang före klockan 8. För mig är det tidigt. Väldigt tidigt, att vara ute och springa. Det var ändå i varmaste laget. Trots den arla timmen. Vi får nog försöka härda ut med den värmen i alla fall, för ännu tidigare blir det inget med.

Den där lååånga rakan i slutet med svagt uppförslut med solen rätt framifrån var ingen lek. Det var kanske tur att det var en bil som inte skulle vara där vid min parkering vid huset. Fick allt sätta lite fart för att hinna notera bilnumret innan den körde iväg igen. Är det någon i mina krokar som skulle ha besök av en kommunal personbil idag som kan ha kört fel ner till mig?

This entry was posted in Hundar, Löpning, Schäfer and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.