Vajsing på köksavloppet

Gaah, jag får ingen ordning på köksavloppet! Har lossat, rensat och testat allt jag kan komma på men inte har det hjälpt. Nåt vajsing är det. Det verkar som att vattnet inte kommer förbi vattenlåset. Har kört med rensbandet överallt där jag kan komma åt. Från hoarna, uppåt från vattenlåset båda vägarna, från vattenlåset och ner i avgrunden. Inga bomstopp någonstans. Öppnar jag före vattenlåset och spolar vatten i hoarna rinner det på bra. Öppnar jag där det går ner  i avgrunden och spolar vatten går det bra. Men när allt är som det ska vara, då blir det vatten stående i hoarna en bra stund innan det plötsligt är borta igen.

Vad sjutton kan det vara som är fel..?

IMG_5351[1]  IMG_5350[1]

This entry was posted in Missöden and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.