Vajsing på köksavloppet

Gaah, jag får ingen ordning på köksavloppet! Har lossat, rensat och testat allt jag kan komma på men inte har det hjälpt. Nåt vajsing är det. Det verkar som att vattnet inte kommer förbi vattenlåset. Har kört med rensbandet överallt där jag kan komma åt. Från hoarna, uppåt från vattenlåset båda vägarna, från vattenlåset och ner i avgrunden. Inga bomstopp någonstans. Öppnar jag före vattenlåset och spolar vatten i hoarna rinner det på bra. Öppnar jag där det går ner  i avgrunden och spolar vatten går det bra. Men när allt är som det ska vara, då blir det vatten stående i hoarna en bra stund innan det plötsligt är borta igen.

Vad sjutton kan det vara som är fel..?

IMG_5351[1]  IMG_5350[1]

This entry was posted in Missöden and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Vajsing på köksavloppet

  1. Barbie says:

    Yikes is right! Sounds like you have your hands full! Being in a rural area, my closest farm store don7&e#821s;t carry very many heirloom seeds – I guess there isn’t much demand for them around here. There was a garden type center a few years back that sold organic, heirloom vegetable plants but, sadly, she didn’t turn a profit and closed the business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.