Snyltkatten vågade sig tillbaka igen

På Boss har det knappt märkts att han kastrerades i förrgår. Det borde ändå göra rätt ont men han har busat på som vanligt.

IMG_5231[1]

Försökte hålla Snyltkatten inne så länge det gick efter kastreringen men frampå nattkröken efter att han ätit sig redigt mätt gick han bara omkring och beklagade sig. 22an försökte få honom att gå på lådan men det gick inte. Till slut släpptes han ut. Har varit ett par oroliga dygn när jag gått här och kollat efter honom. Tänkte att han kanske aldrig mer skulle komma tillbaka till det här hemska stället där han blev instängd, inproppad i kattbur, medtvingad på biltur och skuren i. Men så här två dygn senare kom han igen. Han började med att kasta sig över maten. Utsvulten. Sedan var han så gosig, så gosig och spann. Vet i sjutton om jag har hört honom spinna förr även om 22an påstod sig ha hört något åt det hållet. Färdiggosad intogs bästa kontorsstolen. Nu ligger han utslagen i 22ans säng. Han verkar väldigt glad och nöjd med livet, en helt ny katt. Gott att se! Måste vara helt underbart att ha fått gjort rent i de där äckliga öronen.

IMG_5233[1] IMG_5234[1] IMG_5236[1] IMG_5239[1] IMG_5241[1] IMG_5247[1]

IMG_5248[1]

This entry was posted in Katter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Snyltkatten vågade sig tillbaka igen

  1. Lotta says:

    I was so confused about what to buy, but this makes it unletsrandabde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.