Fastnade i “Tjockare än vatten”

Läste väl inte så noga utan råkade trycka igång en serie. Hade jag läst hade jag aldrig valt det här. Försöker undvika serier eftersom det är så lätt att fastna i dem. Håller mig hellre till film. Dessutom en svensk serie. Tjockare än vatten, säsong 1. Det var tur att jag inte läste. För som jag fastnade. Den var riktigt bra! Det är förkastligt att råka dra igång en bra serie. Det går ju inte att sluta titta. Det är så enkelt att bara se nästa, och nästa, och nästa. Den här helgen har alltså gått åt till att titta på netflix. Det är förödande för produktiviteten. Fast å andra sidan kanske det är en bra sak, att inte ständigt stressa runt och fixa och dona som en galning utan någon gång faktiskt fastna i soffan.

This entry was posted in Film and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.