Pigga unghästar fick äntligen komma ut på promenad

Det har varit hektiskt livet efter julledigheten. Hästarna har fått gå och lata sig i hagen. Men idag ryckte jag upp mig och det fick bli en promenad. Drog med både grannar, ungar och hästar varav tre stycken superpigga unghästar. Åh vad de hade längtat efter att få komma ut. 13 gick med Skálda, eller kanske snarare sprang med Skálda. Hon hade brått. Loke och Birkir hade gärna sprungit med om de hade fått. Det fick de inte för det hade kunnat bli väl kul för dem. De är starka de där killarna. Skönt var det i alla fall att komma ut och röra på sig.

IMG_4754[1] IMG_4756[1] IMG_4757[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.