Kompressor och råsaftcentrifug

Åkte till Harald Nyborg för ett tag sedan för att köpa slang och däck till cykeln med punktering. Kom ut därifrån 1700 kr fattigare men utan både slang och däck. De hade rea och jag passade på att köpa en kompressor. Det har jag längtat efter ett tag. Det är underligt det där vad det är för grejor som man liksom känner sug efter beroende på hur livssituationen ser ut. En kompressor är liksom inget jag innan jag flyttade till Rucklet knappt ens visste vad det var och än mindre längtade efter att äga en. Förutom en kompressor för halva priset hade de också en råsaftcentrifug. Och en råsaftcentrifug har jag gått och suktat efter länge. Inte var det den dyra braiga sorten som jag har kikat på men den här, en Tefal, verkade hyfsad och för halva priset fick den också slinka med hem. Den fungerar för övrigt helt ok den där råsaftcentrifugen och 550 spänn var den absolut värd. Så här i influensa- och förkylningstider boostar vi med råsaft på apelsiner, äpplen och ingefära varje dag. Det är så otroligt gott och förhoppningsvis gör det gott också!

Kompressorn har däremot bara använts för att pumpa sina egna däck. Men det fungerade bra.

IMG_4559[1] IMG_4557[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.