Hoppsan, beställde visst en ny soffa

Som vanligt är det trångt i soffan. Apropå soffa så skulle jag efter jobbet åka och provsitta en till halva priset som jag råkade trilla över när jag googlade i går. Jaha, det blev inte bara en provsittning. Innan jag kom ut ur den där butiken hade jag visst beställt en. Ibland hade det varit bättre att inte vara så spontan. Fast har visserligen älskat vår röda soffa som vi fick av mamma men den har verkligen sett sina bästa dagar vid det här laget. Blir mycket slitage med stora hundar och en massa katter förutom folket då förstås. Det blev en mörkgrå soffa Friday med både divan och schäslong från Mio Möbler. Hoppas att den ska vara både praktisk och hållbar. Färgen verkar i alla fall lovande med tanke på det grustag som alltid blir. Blir en lång väntan till leverans dock. Den kommer tydligen i slutet av mars.

Soffa Friday Mio

Bild från mio.se

Just det, det var det där med trångt i soffan. Förutom Felix och Sören, Lotus som reste sig till sittande i sömnen, Boss och Hugo.

IMG_4439[1] IMG_4440[1]IMG_4437[1]IMG_4434[1]

This entry was posted in Hundar, Katter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.