Äntligen en riktig grind

Det tog en hel dags slit till och lite hjälp av stor maskin för att dra upp en och sedan trycka ner en annan stolpe. Det är inte riktigt färdigt än men nu är grindprojektet nästan i hamn. Fortfarande lite fixande med elstänglset som återstår men det är så pass klart att elen till tråden kunde sättas på igen. Det är alltid lite oroligt att lämna hästarna utan el i stänglset över natten som det blev igår men det de var där i morse som tur är.

Jo just det, det var det där att grinden ska målas också. Men först ska några vassa kanter slipas till med vinkelslipen. Tycker det är läbbigt att hålla på med den där vinkelslipen så det kan väl kanske dröja innan det blir målat…

Men, det spelar egentligen ingen roll. Det är så otroligt skönt att ha en riktig grind på plats och att elen mellan hagarna nu går under vägen! Det har varit så där med den dubbla slussen med först elstänglsel och sen den där rangliga grindlösningen med bara gunnebostänglset och en pinne.

IMG_1804[1] IMG_1805[1] IMG_1807[1] IMG_1809[1]

This entry was posted in Renovering and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Äntligen en riktig grind

  1. Pingback: Sista öppningen i hagen stängslad | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] det stod löpning med hundarna på schemat fick det först bli stängsling av den sista öppningen i hagen som aldrig blev gjord när grinden kom på plats. Så att hästarna kan stängas in i nedre hagen och vi lugnt kan springa fram och tillbaka på […]