Birkir på driven

Är det inte det ena så är det det andra. Ett stycke telefonsamtal om förmodad pålle på rymmen ryckte brutalt upp mig ur soffan. Alarmet gick och även tonåringen ryckte ut liksom ytterligare snälla grannar. Tack för hjälpen! Det var Birkir som stod i grannens vallåker och tyckte livet var kanon. Han var inte helt med på att det var en bra idé att pallra sig hemåt igen. Lyckades i alla fall relativt smärtfritt få honom innanför stängslet igen. Letade efter trasigt stängsel men han måste ha klättrat igenom trådarna eller möjligtvis krupit under. Kan vara en bra sak att komma ihåg att sätta igång elen efter att jag har fixat med stängslet… nu är det i alla fall ström i tråden.
Hmmm, undrar jag om det kommer att bli en rymmare av honom nu..? Han står vid staketet och tittat längtansfullt till vallåkern på andra sidan…

Skam den som ger sig. Tog ytterligare en runda i hagen för att leta efter den förlorade grimman och se på sjutton. Jag hittade den. Tyvärr hade Skálda så klart lyckats ha sönder den… Det får bli en vända till Gekås inom en snar framtid för att shoppa fler.

This entry was posted in Islandshästar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.