Det där med katter och uppmärksamhet

Låg ute en stund i eftermiddags i solen för att tanka D-vitamin. Passade på att läsa en väldigt intressant bok, Susan Cain, Tyst De introvertas betydelse i ett samhälle där alla syns och hörs. Idag behandlades till exempel hur förödande kontorslandskap är. Hur ser min arbetsplats ut? Kontorslandskap så klart… Nåja tillbaka till ämnet. Det var det där med katter och uppmärksamhet. Felix kom och gjorde mig sällskap. Först la hon sig fint bredvid och njöt av solen. Sen var hon tydligen inte nöjd med den uppmärksamhet det gav. Hon tyckte att det var en lämpligare placering tvärs över boken jag försökte läsa. Vi var inte riktigt överens om det var så bra eller inte… hon vann så klart.

Hon gav dock upp när jag vände sida och istället för bok ägnade mig åt Mindfulness-Based Stress Reduction, MBSR, en meditation i form av en body scan.

IMG_0693[1]

IMG_0644[1] IMG_0645[1] IMG_0647[1] IMG_0649[1] IMG_0652[1]

This entry was posted in Introvert/Högkänslig personlighet, Katter, Mindfulness and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.