Kotten verkar ha överlevt, skönt!

Många mil senare landade jag en liten stund i soffan när jag kom hem på kvällskvisten efter 1,5 dygn borta. Hugo hade saknat mig så mycket så att han helst skulle vilja äta upp mig. Felix tyckte att hon ville ha mig för sig själv så hon klippte till Hugo när han kom för nära… se den ilskna fokuserade blicken.
Blev bara en kort mellanlandning innan det blev stalltjänst. Med bävan kikade jag ut för att se om det skulle ligga en död igelkott där jag lämnade den igår på förmiddagen. Jag kunde som tur är pusta ut för där var ingen kotte kvar. Då har den antagligen klarat sig undan med blotta förskräckelsen.

De är för goa hästarna när de hjälps åt med kliandet… har lite svårt att förstå att det inte gör ont förstås. Det går rätt brutalt till.
Först unghästarna Birkir och Skálda.
Sen gick Birkir till mamma…
This entry was posted in Hundar, Islandshästar, Katter. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.