Äntligen fungerande lampknapp i badrummet!

Så kom äntligen elektrikern och här hände grejer idag. Strömbrytaren i badrummet är bytt, ny strömbrytare och uttag i ladan och fungerande strömbrytare i vita huset. Det tarvade även en hel del rensning i ladan för att göra plats för elektrikern så hästtransporten är packad och redo för en tur till återvinningen. Hade ännu ett trevligt sällskap när jag slet i ladan förutom mina egna två monster.

Tack snälla för hjälpen!

IMG_9917[1] IMG_9934[1]

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Äntligen fungerande lampknapp i badrummet!

  1. Pingback: Ett nytt arbetsrum i ladan med bra ljus | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] skräp. Det blev riktigt bra. En stor arbetsyta som användes till att måla fönstret blev det. Tyvärr hade elen till rummet brutits när garaget fick ordentlig el. Idag kom så elektrikern och fixade elen igen. Nu fungerar både lysröret i taket, eluttagen på […]