Alla sju hästarna på bild samtidigt

Eftersom att höbonden skulle ut på äventyr fick det bli lite annorlunda mot det vanliga. Ny bal levererades redan i onsdags. Eftersom mina hästar beter sig som råttor modell större när det ställs en inplastad hösilagebal i hagen fick de hålla sig i den nedre hagen. Balen ställdes i mittdelen i säkert förvar. Efter jobbet idag var den gamla balen slut. Öppnade den nya, klädde på nätet och foderringen och släppte till hästarna. Det är inte ofta jag lyckas få en så här samlad bild på alla sju hästarna samtidigt. Bilden hade dock blivit bättre om det inte redan hade började skymma…

IMG_8405[1]

This entry was posted in Islandshästar, Nordsvensk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.