Stängsla i beckmörker är så där

Jaha så la sig stolpen till slut ner helt. Den har ändå stått hyfsat sen 21an backade ner den och reste upp den provisoriskt igen. Förvånansvärt länge. Unghästarna närmade sig med skräckblandad nyfikenhet och tyckte att det var spännande det där…

IMG_5655[1]

Lyckades hitta två stängselstolpar i ladan. Nu finns där bara en kvar så nu får stängslet hålla sig helt länge… Sågade till den ena för att ha till stötta. Kånkade sen ut alla attiraljer som behövs för att stängsla. Letade förgäves efter min fina lilla praktiska skiftnyckel jag brukar ha när jag stängslar.

IMG_5667[1]

Fick slagit ner grindstolpen och skruvat fast stöttan. Tänkte att jag skulle göra klart ikväll men gav faktiskt upp när jag insåg att jag skulle bli tvungen att byta ut en del eltråd. Inte blev det bättre av att muttrarna som höll fast elkopplingarna rostat fast och jag inte lyckades få upp dem. Det var bara mörkt, kylslaget och jag var så oerhört sliten.

IMG_5668[1]

Det får bli ett helgprojekt i dagsljus att göra klart. Hästarna får helt enkelt gå bara i den nedre hagen så länge. Det lär inte gå någon nöd på dem. Ny hösilagebal levererad ikväll.

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.