Skulle ha stannat hemma idag…

Inne på tredje och än så länge värsta dagen av förkylningen. Hade lovat mamma att köra ett flyttlass så in till stan, packa och kånka. Mobilen ringde när jag hyperstressad höll på att tömma hissen medan en dam med rullator väntade på den nere på entreplan. Självklart tappade jag den så att den for i golvet och glaset gick åt helvete. Det blev väldigt dyra jordgubbar för det var mamma som ringde för att fråga om hon skulle köpa jordgubbar…

2015-07-04 trasig mobil

Sen tog jag hand om tömningen av nästa bil. När jag skulle böja mig ner för att ta ännu ett gäng kassar att lyfta in i hissen, for mammas bilnyckel ur byxfickan och lyckades precis träffa hålet ner till hisschaktet så där for de ner. Hur stor sannolikhet är det för det på en skala..?

Fick ringa 21an som kom körandes med extranyckeln som vi som tur är hade hemma hos oss och inte i röran i mammas flyttade lägenhet…

Det har helt enkelt varit en dag som jag, äckligt förkyld som jag är, skulle ha spenderat hemma vilandes…

This entry was posted in Missöden and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.