Lust att stängsla..? Nope…

Kan inte säga att det känns så där otroligt roligt och upplyftande att gå ut i vädret och stängsla. Snöblandat regn, inte riktigt på tvären med nästan. Nu har det i o f s övergått i större snöflingor sen jag var ute för att släppa ut hästarna till maten. Inte för att det känns bättre för det… vill inte! Men, men ska bara hinka i mig teet så är det bara att bita i det sura äpplet och börja.

IMG_1867[1]

Affären hade inte allt jag behövde igår men fick i alla fall shoppat en del. Köpte en avbitare modell något större som jag hoppas ska fungera bättre att kapa eltråden med. Stålborstar i några olika modeller. Nu ska rosten få sig en omgång. Fler grindhandtag. Tre nya grimmor, en billig till de gamla tanterna som inte sliter sönder grimmor i parti och minut och två stycken av en robustare modell. Hoppas i alla fall att det är en robustare modell med tanke på att de kostade 99 kr styck på rea…

IMG_1857[1]

Det där att vara instängd i stallet är tydligen tråkigt. Nästan precis allt som hästarna har möjlighet att skyffla runt har de vräkt ner på golvet. För att inte tala om hur grisigt det blir när de är inne. Är inte alls van att behöva ägna tid åt mockning på vintern.

IMG_1865[1] IMG_1866[1]

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.