Jag HATAR EL!

Jag förstår INTE! Vad fasiken är det för fel..? I trådarna som handtagen sitter fast i är det ström. Jag har sandpapprat bort den rosten som var på stolpfästet. Det går FORTFARANDE INGEN el i trådarna till höger.

#h


This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

12 Responses to Jag HATAR EL!

 1. PeO Grenholm PeO Grenholm says:

  och dom tar inte i gräset/marken någonstans längre bort…?

 2. Har du nått att felsöka med?
  Om du inte får nån stöt om du rör stängslet " till höger i bild" så sätt barnen att gå åt höger därifrån och säga till när de får en stöt så borde du se vad felet är. Kanske avbrott i tråden eller mycket gräs och grenar mot tråden.

 3. Får du en stöt om du fäster en tråd direkt innan handtaget, och ingen om du testar en tråd direkt efter? Om du byglar en tråd förbi handtag och fästen, funkar det då?

 4. Tråden som du knyter fast är inte i metall o kan behöva mer kontakt yta. Trä det flera gånger igenom öglorna innan du knyter större chans att pricka den lilla ledaren då.

 5. men stackare! Hur kan du ha det så? Du behöver ett nätverk av hantverkare, det är helt klart.

 6. Vad kostar det att dra helt ny kabel?

 7. Smart, flera varv före jag knyter kanske kan göra skillnad?

 8. en tanke jag får är att man kanske kan ta annan ledande tråd, kanske ståltråd, och vira runt krok och även några varv runt tråd. Just för att öka på kontaktytan.
  Ståltråd lär väl iofs rosta bort ganska snabbt.

  Annars, som sagt, fler varv, större kontaktyta.

 9. Är det ingen som kan åka ut och hjälpa henne? Och som sagt: Köpa nytt, är det inte för dyrt kan vi väl skramla ihop en slant!

 10. Får bli en shoppingrunda till GeKås för lite roliga stängseltillbehör… 

 11. Det gick dåligt på shoppingrundan. Självklart hade de inte allt det jag behövde. Får fokusera på att få ordning så gott det går. Nu är hästarna instängda i stallet för natten så jag får sova lugnt i alla fall. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.