Hundarna hade visst roat sig när jag läste för elvaåringen

Det är inte första gången jag får påminna mig om hur roligt det är med det där att ha djur… egentligen. När jag kom ner igen efter att ha nattat och läst ett kapitel i Harry Potter och den flammande bägaren (jisses vad långa kapitel det är i den boken) för elvaåringen hade byrackorna roat sig lite på egen hand. Vräkt ut nästan allt ur de sorterade kassarna till återvinningen och gjort processen kort med ett par galgar. De är företagsamma i alla fall. Och de kunde valt (ur mitt perspektiv) betydligt sämre grejer att demolera…

Det skulle också kunnat varit så att de var trötta efter springturen så att de valt att sova på soffan… men icke…

IMG_1387[1]

This entry was posted in Byrackor, Hundar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.