Om hästar och män – Film

Falki, vår lokala islandshästklubb, hade ikväll ordnat med en visning av filmen Om hästar och män. Den fick nordiska filmpriset hösten 2014. En komedi, fast en rätt svart komedi. Det var vackra vyer, mycket hästar och lämnade mig med lite ont i magen. Den här kommer jag gå och grunna på länge…

Filmvisningen var på Bio Olympia i Falkenberg som numera är fotomuseum och för tillfället hyser en fotoutställning med bilder av Lennart Nilsson och Gillis Häägg. Fascinerande! Bion öppnade 1912 och sista filmen före de bommade igen visades om jag kommer ihåg rätt 1953. Det var i alla fall på 50-talet när Folkets Hus öppnade. Har ni vägarna förbi Falkenberg och de har öppet, sväng in för en kik och en pratstund.

IMG_1246[1] IMG_1247[1]

This entry was posted in Film and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.