En hästtransport full med byggmaterial

Började dagen med en vända till bygghandeln. Har shoppat loss för att byta ut hela taket till den lilla utbyggnaden för ackumulatortanken. Den är helt sönderrutten. På vägen hem slog det mig att det kunde ända med förskräckelse att lossa hästtransporten från bilen med hela det där baktunga överhänget.

IMG_2740[1]

Var tvungen att försöka i alla fall eftersom jag behövde bilen för att ta mig till jobbet. Kunde pusta ut för det hände ingenting. Stabilt helt enkelt…

IMG_2741[1]

När jag kom hem från jobbet igen var det dags för nästa orosmoment. Hur sjutton skulle jag få ut allt materialet. Framför allt de där rätt tunga och otympliga plåtarna som låg överst.

IMG_2742[1]

Tvingade ut tonåringen att hjälpa till med lossningen. Plåtarna gick precis att få ut genom den lilla framdörren i släpet. Nästan som att det var som gjort för att få ut otympliga plåtar… sen gick det som hejsan att lossa brädorna Tonåringen i släpet och jag utanför.

IMG_2744[1]

Nu så är allt material inburet och snyggt staplat i ladan. Ordning just på det i alla fall…

IMG_2745[1]

I morgon kommer bygghjälpen.

Inga rivna stängsel ikväll. Vilken tur! Fölet stod i foderhinken för att vara säker på att få smaka… Han är nyfiken i en strut. Vågar sig ut på allt längre turer från mamma. Det är inte klokt vad  han växer. Skulle kunna tro hon bara har grädde i juvret Melódia.

IMG_2746[1] IMG_2750[1]

Vad gör man inte för att inta den närmaste positionen till matte… ser inte ut som en speciellt bekväm och avslappnad ställning.

IMG_2753[1]

Tänk om jag skulle försöka ta tag i diskmaskin, bära ut sopor och allt sånt där trist så att jag kommer i säng och orkar köra t o r Blekinge imorgon…

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.