Trädgård, sol och värme!

Har varit en alldeles fantastisk dag idag. Har planterat om några av plantorna. Det blev två olika sorters luktärt, nr 32 och 33. En blomma för dagen, en rosenskära och tre zinnia. Ska bli spännande att se vad det kan tänkas bli för blandning.

IMG_8611[1]

Har repat en del ogräs också. Framsidans hög får symbolisera det…

IMG_8612[1]

Kom halvvägs med gräsklippningen, sen small det om drivremmen. Kan det vara så illa så att den gick av nu tro. Försökte skruva bort kåpan för att kika men lyckades inte ens med det. Nu blir det beställning av en drivrem imorgon…

This entry was posted in #blogg100, Blommor, Trädgård and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.