Såga, såga, såga mera

Tröttnade till slut på att försöka ducka under de låga grenarna på pilen som Per tog när det nu var Per stormade förbi. Var ju bara sju-åtta år sen gissar jag..? Har inte varit smidigt direkt att klippa gräset runt det där åbäket som tog över halva trädgården. Den gick av och la sig ner i stormen. Av någon oförklarlig anledning fortsatte den att växa ändå. Från överallt. Från brottet i stammen, från toppen på stammen, från någon av grenarna som låg i backen. Snacka om växtkraft!

IMG_8423[1]

Ikväll gick jag ut hårt med den lilla sågen. Det är väl antagligen inte säsong för att beskära pilar nu men den där har vuxit som ogräs så räknar kallt med att den kommer att fortsätta göra det.

IMG_8437[1] IMG_8438[1] IMG_8441[1] IMG_8444[1] IMG_8449[1]

Blev hårt arbete och mycket sågande med den där lilla fjössågen men den är fantastiskt bra. Är nog dags att försöka hitta en ersättare innan den kilar vidare. Har lite svårt att hejda mig när jag väl sätter igång med något så det blev alldeles för mycket sågande. Nu fungerar inte högerarmen riktig som den ska längre…

Tonåringen som sällan lämnar datorn kom faktiskt ut när jag kämpat på ett bra tag. När jag plockade fram yxan blev han t o m intresserad av att hjälpa till. Yxor är tydligen kul… Fick t o m ut tioåringen när vi skulle bära bort alla grenar.

Är mycket nöjd med resultatet, får vara värt besvären!

IMG_8445[1]

This entry was posted in #blogg100, Trädgård and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.