En fröbomb

Har varit en fruktansvärt hektisk tid det senaste. Igår kom det ett sprängfyllt kuvert som jag inte hann med att undersöka innehållet i. Ikväll efter alla måsten var avklarade öppnade jag så kuvertet. Kolla vad som låg i!

IMG_8199[1]

Blev så glad så jag nästan blev grinfärdig. Det var så pass så att t o m tonåringen var tvungen att komma för att titta på rena rama julafton! Så mycket fröer, bl a chocolate cherrytomater som är så goda, chili i flera varianter liksom primula, rosenskära, sommar-rudbeckia, basilika, zinnia, tobaksblomster, luktärter och mynta till te plus ännu mer.

Inte bara det att jag fick hur mycket fröer som helst. Utan också det att någon faktiskt lagt ner så mycket tid och energi på att fixa en sån fin present till mig. Tack!

Gaah, nu ska de bara ner i jord och pysslas om också… 🙂

Åh vad jag önskar mig ett växthus.

This entry was posted in #blogg100, Blommor, Trädgård and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.