Stängselmassaker

I mitt liv blir dagarna sällan som jag tänker mig. I går kväll noterade jag att hästarna sprang väldigt ute i hagen. Gick ut för att kolla om det var något på tok. Jepp, det var det… ett stängsel saboterat. Vet i sjutton vad de pysslat med. Två handtag hade rykt i öppningen ut mot dyngan. Stolpen som håller i öppningstrådarna var av och hängde bara i trådarna. Resten av stängseltrådarna hängde och en nedre tråd låg på marken i nedre kanten.

IMG_8141[1] IMG_8142[1]

Bara att plocka fram stängslingskorg etc. Går ändå rätt bra numera när jag har införskaffat bra grejer. Det enda är att försöka lägga grejerna så att jag hittar dem. Letade länge efter en sån där grej att sätta bitsen i till skruvdragaren. Hittade den inte men en annan bits som fungerade utan. När jag var färdig såg jag sen den där grejen. På det självklara stället i lådan i stängselkorgen där jag har stängslingsverktygen.

IMG_8146[1]

Det är ju så kul att stängsla en påskdagskväll… men det var åtminstone en helt underbar kväll.

   IMG_8144[1]

Och sällskap hade jag stundtals under arbetet…

IMG_8147[1]

Blev mörkt innan jag blev klar så bildbeviset för hur det blev togs först i eftermiddags. Passade på att bredda öppningen ut mot hagen något när jag ändå höll på. Är väldigt nöjd med hörnstolpen. Börjar få in rätta knycken med de där stöttestolparna. Hörnstolpen står stadigt som berget! Är annars inte helt lätt att få stolparna stabila här där det är så mjukt i marken. De blir gärna snart som lutande tornet i Pisa…

IMG_8152[1] IMG_8156[1]

This entry was posted in #blogg100, Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.