Kors i taket x 2

Det är inte riktigt likt mig, nästan lite kors i taket, men jag gick faktiskt ut en vända till och gjorde klart … i regnskurarna. Körde iväg det bortrensade ogräset till ett bättre ställe och drog bort hela den där inväxta markduken. Slitsamt, den väger en del… Frågan är var jag ska slänga markduken. Bör väl bli brännbart kanske..?

IMG_2573[1] IMG_2574[1] IMG_2572[1]

Som prinsessan på ärten ligger han där och myser Ubbe Snubbe. Det är bara mysobjekten som skiftar… först var det Fille och sen Saga.

IMG_2578[1] IMG_2581[1]

Tänkte jag skulle försöka undvika att få en lika skygg häst till som Skálda. Melódia har en tendens att jaga upp sina små så att de inte blir helt lätta att komma nära. Normalt är det bästa att inte hålla på med fölen men med den här mamman får det nog bli lite pysslande i alla fall. Ikväll tränade vi på att sätta på grimma. Det gick mycket bra! Inte en tillstymmelse till att han tyckte den var obehaglig eller läskig.

IMG_2582[1]

Hade nästan lyckats få fötterna rena sen allt grävande för värmekulverten. Idag var jag tillbaka i barfotasmutsiga fötter. Och nu gott folk är det dags att rita ett stort, megastort, kors i taket… för det blev ett fotbad på kvällskvisten. Det kan rentav liknas vid att göra något som är bra för mig och bara mig. Det händer inte ofta… Kan dock meddela att det var behövligt, vattnet var inte helt rent när jag var klar… tog en bild men jag tror jag besparar er den.  😉

IMG_2584[1] IMG_2586[1]

 

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.