Avbrytknappen..?

Idag är det Felix tur att tycka att hon är betydligt viktigare än den häringa datorn…

Felix
I brist på möjlighet att för tillfället fixa till hundgården ordentligt har jag ikväll gjort ett försök till provisorisk lagning… igen. Får se om den står emot utbrytarkungarna Fille och Hugo i morgon. Tveksam utgång…
Lyckades välta ut en balja, och då menar jag balja, te på golvet i vardagsrummet. Hur kommer det sig att jag gång på gång tänker… det där kommer inte gå… och ändå fortsätter tills jag verkligen bevisar att, nej, det där gick inte..? Var är knappen för avbryt aktiviteten..? Det blir mycket te när 5 dl sprids ut över golvet.
Vinden börjar arta sig. Kommer bildbevis imorgon. Det får bli grundmålad fasadklädsel som panel. Ska bli spännande att se när det kommer bli färdigt… typ aldrig eller så. Snickarna kommer sätta taket, resten får bli mitt evighetsprojekt.

Jaha, så har isen fått fäste på hallandsslätten. Dagens hundpromenad, som skulle ha varit en springtur om det inte vore för isgatan, avlöpte väl mest p g a hyfsad balans. Kunde ha hamnat på ändalyktan många gånger om jag inte lyckats reda ut situationerna. Det får bli ett besök på Team Sportia i Falkenberg imorgon. Det verkar som att de säljer icebug. Som jag fick påpekat för mig på G+, en skada blir lätt dyr och skador har jag haft nog av. Nu hoppas jag att den här isen tar och pallrar sig iväg fortare än kvickt, för jag har för avsikt att hålla igång min löpträning och knärehab. Tiden blev rätt ok med tanke på underlaget och att vi faktiskt mötte en hund som det blev lite hundhälsning med. Det händer i stort sett aldrig. Annars får stackars Fille inte ens kisspauser under promenaderna för det är träning, ingen söndagspromenad.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.