Blandad kompott, från kyla via stök till löpning i halka

Skálda från Haargaard i frostig skrud.

I morse var det kaaaaalllllt…  -7 på hallandsslätten, då snackar vi kyla som går genom märg och ben. Fördelen med minusgrader är att geggan fryser. Nackdelen är att det blir mycket arbetssammare att ha djur. Förutom att det är så förskräckligt kallt då förstås.

Vinden söderut.

Lovade bilder från vindsrenoveringen igår. Det får bli en bild idag. Det hann bli för mörkt för att ta kort däruppe innan jag hann upp dit. Det får bli fler bilder en annan dag.I söndags före barnkalaset hade vi ett soprent vardagsrumsbord, i kväll ser det ut som ett bombnedslag… lekstuga. Känner mig något motarbetad när det gäller försöket att hålla undan katastrofområdet. Är det inte någon av barnen så är det hundarna. T ex kan en oöppnad lösteförpackning vara ett byte att sprida ut över hela köket…

Ett fd vardagsrumsbord.
Hundarnas gömmehörna för tjuvgodset…

Skulle se om jag hittade ett par bra icebugskor för att kunna springa utan att riskera livet på det här nya halkiga underlaget. Inte hade de några löpskor från Icebug så klart. De reade däremot vanliga löpskor så det fick bli ett par nya såna och lösa dubbar. De lösa dubbarna lämnade dock en hel del övrigt att önska. Först fick jag knappt på dem på skorna. Skulle nog haft en storlek större. Men det var bra fäste och helt ok att springa med dem där det var is eller snö. På den rena asfalten däremot var det inte någon höjdare. Verkade som att de främre dubben redan slets ner lite efter en springtur. Får se hur det går framöver. Tiden på löprundan blev helt ok efter omständigheterna. Kan inte direkt påstå att det var en helt avslappnad tur…
Nya springskorna.
Löstagbara dubbar.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.