Strul och djur

Jaha, vad finns att förtälja från livet i rucklet..? Det är men framföra allt det har varit väldigt synd om mig i helgen. Var länge sen sist men nu fick nog influensan taget. Om det är så att jag blev så dålig med en influensavaccination vill jag inte gärna tänka på hur dålig jag kunde ha blivit utan den där sprutan. Är på bättringsvägen men stannar hemma åtminstone idag. Tycker det är så där att springa till jobbet och smitta kollegorna. Bättre att hålla virusarna för mig själv…

Eftersom jag var helt sänkt i helgen var det inte att tänka på att sota pannan. Det fick jag istället roa mig med i morse. Det är väl konstigt att när det verkligen inte är läge för krångel, då krånglar det utav sjutton. Den här sotningen var en sån. Svor högt flera gånger. Lagen om alltings jävlighet..? Nu brinner det i alla fall igen.

Inte för att det hjälper för värmen inne i huset att pannan är igång igen. Elektrikern är här för att koppla det sista i vindsrenoveringen men lyckas inte få ordning på grejerna. Så nu slår jordfelsbrytaren ifrån hela tiden… ingen el, ingen cirkulationspump som går och därmed ingen värme… Burr!

Brännkoppen i havrepannan.

Tonåringen ropade på mig i morse att komma och inspektera Sunes senaste sovplats… i tonåringens garderob. De vet att hitta sina skrymslen och vrår de där katterna.

Sune har hittat bästa platsen i tonåringens garderob.

Fick även ringa veterinären i morse. Birkir från Haargaard har av någon outgrundlig anledning lyckats riva upp en såröppning ovanför den ihopsydda skadan. Ingen åtgärd men ska hållas under uppsikt. Förhoppningsvis läker det, annars får jag ringa efter veterinären igen. Verkar vara den sortens häst som kommer ha klippbiljett hos veterinär…

Birkir från Haargaard har på något sätt lyckats få en såröppning  ovanför den ihopsydda skadan.

Kom på Hugo med det senaste i raden av stöldgods, en barnbok som fått sätta livet till och en telefonkatalog. Är i o f s bra att telefonkatalogen äntligen kom till användning…

Hugos senaste stöldgods… är ju bra att telefonkatalogen kommer till användning men barnböcker  är inte till för att ätas.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.