Äntligen loppis och lite annat

Rapport från sjukstugan

Buddhas öga hade rättat till sig efter en natts sömn. Ett tillfälligt pust… 
Fille har fått sista medicindosen för den här gången…

Dagens aktiviteter

Tog med grannens tös, lilleman och tonåringen en sväng till stan idag. Eller kanske snarare, tonåringen tog med oss eftersom han övningskörde. Först dumpade vi tonåringen som skulle repa inför en konsert, Sen köpte vi godis i massor, present till lillemans kompis, fikade i trevligt sällskap. Och sen… ÄNTLIGEN loppis!!! Har levt i avhållsamhet länge nu för att undvika att tömma kassan men idag var det så dags igen. Det blev en lammullströja och en t-shirt till tonåringen. T-shirten dög inte när han väl provade den här hemma, så nu har jag ännu en t-shirt. Jag fick ett linne och en mag- och stjärtklänning som jag aldrig kommer att använda men koftan som var till var för svår att motstå. Buddha fick ett täcke så nu kommer han sova som prinsessan på ärten. Först ett täcke, sen en yllefilt och sen sin egen filt i sin korg. Hoppas att den där pseudohygrom/pseudobursit-bölden ger sig. Den har gått ner lite men är fortfarande rätt stor.
Dagens loppisfynd.

Buddha, numera prinsessan på ärten…
Det blev också ett besök på djuraffären. Skulle köpa en krage för att prova att byta ut tratten som Hugo drar av Fille stup i kvarten. Det blev lite mer… Hittade en låda där de sålde ut halsband etc för 50 kr styck. Köpte på mig ett laddning läderhalsband eftersom Hugo ätit upp de flesta här hemma. Hittade även en kong som jag fått tips om skulle vara en förträffligt populär hundleksak. Och vilken succé, Hugo fullkomligt älskade den där kongen. Som de sprang, inte helt lätt att försöka få Fille att hålla sig i stillhet. Försöker åtminstone att avhålla honom från närkamp med de där andra två betonggrisarna. 

Djurbutiken är inte riktigt samma fyndställe…
Buddha blev nog varm av racet… tog sig ett bad… hehe, han är för knäpp.
Buddha badar.
Blåste upp halskragen och tvingade in stackars Fille i den. Se den lidande blicken… Matte vad utsätter du mig för egentligen..? Tog säkert hela fem minuter innan Hugo hade dragit av den. Schysst kompis den där Hugo… suck!

Den där kongen var verkligen populär. Får se hur länge den håller…

 Nu blir det soffhäng med katter, hundar och någon unge eller så, tack för idag! 

Bloggaren i egen hög person med Felix som har lagt sig tillrätta.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.