Fullt i lokalen

Det har varit en tung vecka. En mycket tung vecka. Men, det har stormat och riskerat att kapsejsa förr. Många gånger, mer eller mindre allvarligt. Även detta ska väl blåsa över så att vi kan få lugn och ro igen.

Idag kl 10 på fm var det så äntligen dags för det stora skarpa informationsmötet för fiberns vara eller inte vara. Har varit mycket fixande, räknande och förberedande inför det. Styrelsen har enträget jobbat på i två år nu med ett rätt svalt intresse i upptagningsområdet. På det förra informationsmötet vi hade i början tror jag att det kom 22 personer. Kändes väldig osäkert hur deltagandet skulle bli idag. Det blev en fantastisk uppslutning. Det drällde in folk så att lokalen blev full och vi fick plocka fram extrastolar, ca 90 personer. Fantastiskt roligt att det äntligen visas intresse! Tur jag känner mig hemtam med att prata inför folk… Blev ett långt och mycket informativt möte med mycket frågor. Nästan tre timmar och de flesta var kvar ända till slutet. Det känns t o m som att vi faktiskt skulle kunna gå i mål. I s f har vi fiber indraget i huset innan vintern. Bara att kämpa på!

I alla fall lovade jag mig själv att jag efter att ha tvingat mig att stå på benen hela veckan och urladdningen efter här mötet skulle vara snäll mot mig själv och vila. Hade tänkt att jag skulle försjunka i boken  Susanne Cain skrivit “Tyst De introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns”. Började förra helgen. Hann inte så långt men det jag hann läsa var verkligen igenkännande. Blev inte som jag tänkte mig idag heller men imorgon, då ska jag läsa! Nackdelen med att låna böcker på bibblan är att de där låneveckorna går så fort och jag har för det mesta en del annat att pyssla med också…

IMG_7028[1]

This entry was posted in Introvert/Högkänslig personlighet. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.