Operant hundträning

Skar igår kväll ner en lyxkorv i småbitar att ha till hundträning. Ikväll råkade jag se den där påsen i kylen så tog fram den och kom på att jag skulle köra lite operativ träning. Dvs att belöna varje eget initiativ hundarna tog. Fille som är lite vaken hann nästan få hela korven innan Hugo fattade vad det var frågan om. Men när han väl förstod, då blev det faktiskt lite fart även på honom. Några gånger till så kör han förmodligen hela artelleriet han också. Fille han bara matar på mellan sitt, tass, sitt fint och ligg. Får kanske försöka utöka repertoaren lite…

Hugo nöjde sig sen med att ligga nära matte. Fille ägnade sig åt att massakrera en plastlåda före han kunde somna…

IMG_6896[1] IMG_6898[1]

This entry was posted in Aktivering hund, Hundar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.