Sitebesök i snöland

Idag har varit en dag med mycket tid i bil. Har sett mycket skog passera revy idag. Kändes som att vara i de norra delarna av landet, mycket träd och mycket snö… Riktigt vinterväglag verkar inte vara det folket i den här delen av landet hanterar skickligast. En hel del sölkorvar i trafiken men kom hem till sist.

Har varit på ett sitebesök för en vindkraftsetablering. Kanske inte var de allra bästa förutsättningarna för att skapa mig en uppfattning om hur det ser ut på platsen när det var dryga halvmetern snö. Pulsade omkring i snön och såg ut som snömannen efteråt trots att jag gick i ett spår…

När det närmade sig solnedgång blev det ett väldigt skumt ljus och ett vackert vinterlandskap!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.