Ordning i rucklet igen… åtminstone för en dag

Min underbara rörmokare dök upp redan tidigt i måndags morse. Bytte rappt till en ny pump och sen hade vi vatten igen. Inte drickbart för det hade vi först efter ytterligare ett par dygn. Varje gång det blir turbulens i vattensystemet rörs alla äckliga gamla sedimenteringar upp och far ut i vattnet. Ikväll rensade jag den sista silen, duschen, så nu har vi förhoppningsvis vatten att både dricka och mer än en liten fjösstråle att duscha i tills vi får vårt efterlängtade kommunala vatten. Det ska väl förhoppningsvis inte dröja mer än några veckor nu.

Hugo han väljer bästa platsen, mattes kudde, när det är dags att sova…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.