Fy så otäckt! Trafikolycka med ambulanser i plural

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

14 Responses to Fy så otäckt! Trafikolycka med ambulanser i plural

 1. Nämen fy då! Hoppa att det går bra..

 2. Hjärtat slår alltid fortare då =(

 3. Tänker ofta, när sådant händer, tur att vi inte är först på plats. Otäckt och medvetandegörande. Hoppas ingen allvarligt skadad.

 4. Ninna Landin Ninna Landin says:

  Usch,hoppas det gått bra för dom.

 5. Usch! Kör försiktigt!

 6. 🙁 Ingen rolig start på dagen

 7. Brandkår och första ambulansen var redan där så jag kunde sitta kvar i bilen och bara vänta. Sen kom ett par ambulanser till och en vanlig blinkande bil. Fullt pådrag. Blev i alla fall förbivinkad efter en stund. Ger en väldigt olustig känsla att komma nära olyckor. Manar till eftertanke om livets förgänglighet. Det har blivit lugna och fina omkörningar efter det där. Nu är det bensträckare i Osby på väg ner mot Blekinge.

 8. Ja usch, såg bara "enklare" och inte "så nya" olyckor igår när jag körde, antagligen mycket vattenplaning, nån trassel med bilarna och så, men inga ambulanser…

 9. Förstår inte riktigt hur de lyckats få till en olycka där med raksträcka och öppet landskap.

 10. Ibland verkar det obegripligt. Nu är det väl försent men på sträckan Osby Blekinge är det MYCKET viltolyckor så var försiktig.

 11. Det går nästan att gissa +Marie Thorstensson att det är mycket bekymmer med vilt där. Tät skog ända dikt an till vägen. Har haft älgkontakt där två gånger redan. Först en älg som stod precis bredvid vägen när jag passerade som skrämde slag på mig och den andra korsade vägen framför mig men med god bromsmarginal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.