En synnerligen dyr fylla

Razzla skrämde slag på oss allihop igår. Hon blev akut sjuk, otroligt sjuk. Hon var skräckslagen, gnällde högljutt, kunde inte gå, krampade till och från. Det var förfärligt! Det blev en akut tripp till djursjukhuset i Slöinge. Röntgen, CT-röntgen och undersökning. De hittade inte vad det var för fel. Razzla var för dålig för att kunna stanna där över natt. Det blev till att köra vidare till djursjukhuset i Helsingborg där de har resurser för intensivvård nattetid. Trodde jag hade sett henne i livet för sista gången när vi körde hem och lämnade henne där. Dropp och smärtstillande under natten. I förmiddags var hon på bättringsvägen. I eftermiddags ringde de och tyckte hon var tillräckligt bra för att få komma hem. Vi hämtade henne kl 18.  Ingen vet vad det var som var orsaken. Från att ha varit mer eller mindre döende till hyfsat piggelin på ett drygt dygn.

Misstanken om neurologisk skada efter trauma mot ryggrad eller huvud är nu utbytt mot någon form av förgiftning. Det kan tänkas att hon lyckats hitta en förpackning tändbriketter ute i pannrummet och tryckt i sig så att hon varit aspackad på tändvätska. Det blev en synnerligen dyr fylla i så fall, drygt 20.000 kr.

Är så otroligt glad och tacksam att ha henne hemma i soffan igen.

This entry was posted in Hundar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.