Löpning #2/2020

Löpning #2/2020 4,6 km. Tvi vale!!! Jag tror jag nästan dooooog. Tvingade med 16-åringen ut att springa. Han fick välja om han ville springa med eller utan draghunden. Han valde draghunden. Det innebär att jag fick springa utan draghund. Inte nog med att bli utan draghund. Efter ungefär 1,5 km ringde mobilen. Det var min närmsta chef som sen pratade i ca en km. Alltså, hur jobbigt är det inte att springa och prata i mobilen vid örat i en km..? Jaja, jag överlevde. Första rundan utan draghjälp på väldigt länge. Får kanske börja springa lite utan draghjälp också så att det inte blir en sån chock att behöva hålla tempot själv.

Sprang i o f s också 2 km på löpbandet som uppvärmning på gymmet igår, när jag tvingade 16-åringen att röra lite på sig. Men det där med löpband, det räknas ju liksom inte…

Jaha och där framme sprang 16-åringen och Fille.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.