Träning som innebär låg aerobisk aktivitet?

Har en sån där träningsklocka. En Garmin. Den påstår att det är brist på träning med låg aerobisk aktivitet. Vad sjutton ska jag träna för att det ska vara låg aerobisk aktivitet? Där borde väl promenader och ridning kvala in?

Sen, tillåt mig ett skrattanfall, påstår den vidare att jag närmar mig toppnivåer på konditionen..? Jag har för bövelen knappt tränat det senaste halvåret..? Det är med en viss dos envishet som en knapp femma avverkas under löprundorna för tillfället. Vad bygger klockan den här informationen på?

This entry was posted in Träning and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.