Valpen målar golvet i vardagsrummet

Det där att ha djur kan ibland vara en utmaning. Undrade vad det var för konstiga vita märken över vardagsrumsgolvet. Det såg ut som tassavtryck som vandrade över golvet och vidare upp över soffan. Sen såg jag. En stor pöl med vit målarfärg på vardagsrumsgolvet. Gaaah byrackor! Någon… en kvalificerad gissning valpen… har gnagt upp metallburken med vit färg för att måla fönsterfoder. HELA burkens innehåll låg på golvet. Eller åtminstone det mesta av den, för en del var alltså fördelat som målade tassavtryck över golv och soffa. Vid såna här tillfällen vill det till att tänka positivt. Saker att vara glad för:

  • Det var den lilla burken med färg som var var föremål för valpens intresse och inte den stora med flera liter i.
  • Färgpölen var fortfarande i vått tillstånd och inte helt intorkad.
  • De intorkade tassavtrycken över golv och soffa gick efter omständigheterna relativt snällt bort med ihärdigt gnuggande utan att lämna färgavtryck efter.
  • Det var bara EN katt som traskad runt i färgen och sedan vandrat vidare i huset.
  • Hundburen som det inte blivit av att bära ut eftersom den inte använts till annat än att ge valpen mat i och mest bara varit i vägen vid städning, som nu stod i en färgpöl, blev raskt utburen.

Det kunde varit värre och det kan vara så att alla anledningar att någon liten del av Rucklet blir rensad och städad är en bra anledning.

 

 

This entry was posted in Byrackor, Hundar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.