Hugo släcker törsten

Hugo, han är sig försigkommen han. Förser sig helt enkelt med vatten alldeles på egen hand…
Det drar lite kyligt men än så länge är det uthärdligt med temperaturen i rucklet. Undrar jag hur mycket det kommer att sjunka under natten. Tur jag har ett varmt täcke och djur som värmer från i stort sett alla kanter…

Kom på den alldeles utomordentliga idén att tömma bilen på skräpet från de senaste dagarnas bilåkande. Före…

och efter. Är fortfarande mäkta imponerad av detta initiativ som slog ner som en blixt från en klar himmel… i regnet.

Är så trött så ögonen värker. Snart ska jag äntligen få sova och imorgon ska jag försöka vara ledig så mycket det bara går. Eller ledig och ledig… blir att försöka förbereda alla startlistor, domarpärmar etc inför Falki Vår på lördag. Har ni ingenting vettigt för er och är i krokarna på lördag kan jag rekommendera ett besök på Backome för att titta på fina islandshästar!

This entry was posted in Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.