I väntan på stormen

Åkte hem tidigare från jobbet för att röja lite till inför stormen. Tvingade ut både tonåring och lilleman i ösregnet för att kånka trädgårdsmöbler, rensa brädor efter renoveringen på baksidan och allt annat löst som kan fara omkring. Lagom tills vi hade kånkat klart slutade det att regna… Men nu har trädgårdsmöblerna fått komma in för vintern. Förra vintern blev de kvar ute…

När jag var där uppe på första vind i ladan efter att ha kånkat upp möblerna hamnade jag i bokkassarna. Försöker leta rätt på Harry Potterböckerna. Tänkte att det kunde vara bra  högläsning för lilleman. Läste dem för tonåringen för en sisådär tio år sedan så nu är det lillemans tur. Men, jag hittar inte den första boken. Nästa tre i serien har jag lokaliserat. Undrar om jag har lånat ut den där första. Det är inte helt otroligt förstås. Får väl hitta den på loppis eller låna på bibblan.

IMG_4988[1]

Är alldeles förundrad över solrosen som blommar på. Det finaste vi har i trädgården är nog blodlönnen. Den är helt fantastisk i färgerna från det att den börjar spira på våren till den fäller sina röda löv på hösten.

IMG_4983[1] IMG_4987[1]

Då är det bara att invänta stormen nu då med en orolig känsla i maggropen…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.