Förmånen att få vara bonusmormor

En av många fördelar med att vara familjehem är att familjen utökas. Som familjehemsmamma får jag en relation till alla placeringar och vissa blir bestående familj på riktigt. Har förmånen att få vara bonusmormor till en liten goding till tvååring. Som bonusmormor spenderades lördagen som lektant på Leos lekland i Jönköping. Inte bara barnbarnet utan även bonusmormor somnade ovaggade efter en intensiv dag.

Kan meddela att de kroppsliga efterdyningarna efter 3,5 timmars springande efter en liten intensiv tvååring och en massa rutschkaneåkande på lekland var värre än efter att ha sprungit Göteborgsvarvet veckan innan.

 

This entry was posted in Familjehem, Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.