Vilket väder för en härlig strandritt!

Det här vädret! Helt underbart! Visst är det kyligt i vinden men i eftermiddags var det så där varmt och skönt så att det gick att skala av tjocktröjan under skaljackan på ridturen. Skálda tyckte att det var så kul att komma ut med sällskap igen. Verkligen taggad! Hon borde inte alls orka såna här längre rundor med en del fart men hon är bara på. Sen att det finns så mycket som är läskigt här i världen, att fokus är på det mesta andra förutom framåt, att hon sicksackar sig fram. Det växer förhoppningsvis bort med träning. Hon är så rolig att rida. Mycket känsla och det gäller att vara med på vad som händer.

Idag har hon fått gå i vattnet för att passera Törlan. Det är hon inte speciellt förtjust i men hon gör det snällt ändå.

 

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.