Fastsytt sårskydd

Skadan på Rocky sitter så dumt till så att det är svårt att få till ett skydd för såret som sitter kvar. Insida lår på hund är liksom helt omöjligt att så något att sitta kvar på. Så efter senaste veterinärbesöket i måndags så var det onsdag dags för ett igen. Rocky sövdes och veterinären sydde fast stygn med öglor runt om såret för att ha att fästa en sårpadd med kompresser över. Dessutom fylldes hela såret upp med manukahonung. Det gick lysande ända tills Rocky vaknade så pass här hemma och rantade runt i köket på kvällen varpå den skyddande sårpadden ramlade ur. Som tur är satt kompresserna kvar som skydd. Nytt veterinärbesök igår på fredag eftermiddag. Såret såg i alla fall riktigt fint ut. Lugnande till Rocky och nytt försök med ny skyddande sårpadd och kompress för lite tryck som båda syddes fast i fästena och såret fylldes med manukahonung igen. Det blev förlängnings av antibiotikakuren till tio dagar också. Än så länge håller såromläggningen så här ett knappt dygn senare. Nytt veterinärbesök bokat till måndag för såromläggning igen.

 

 

This entry was posted in Hundar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.