Egentillverkat istället för tratt

Det där att få hundar att låta bli sår med stygn är inte det lättaste. Tratt går bort i Rucklet eftersom Hugo är hjälpsam och tar sönder dem ögonblickligen. Den där uppblåsbara hade Rocky tagit av i morse. Som tur är hade han inte slickat sönder stygnen. Byggde på den med handdukar och silvertejp för att den var lite för klen för att hindra från att komma åt såret. Då hade han sönder den. Samtliga fästen för halsbandet är nu trasiga. Nu testas en egenhändigt tillverkad variant i två delar. Det vill till att passa hela tiden.

This entry was posted in Hundar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.